Termeni si conditii

image_pdfimage_print

Termeni si conditii pentru utilizarea site-ului www.kts-cadastru.ro!

termeni si conditiiVa rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune acestor Termeni si conditii de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Kappa Topo Systems, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.kts-cadastru.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, Politica de confidentialitate, sectiunea Termeni si conditii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Acesti termeni si conditii de utilizare prezentate, sunt valabili si se aplica pentru toate website-urile din domeniul kts-cadastru.ro si pentru care Kappa Topo Systems are calitatea de autor/proprietar/administrator.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Kappa Topo Systems este proprietarul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea Kappa Topo Systems.

Kappa Topo Systems va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita siteul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea Kappa Topo Systems. Aceasta licenta nu include:

  • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe site;
  • download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
  • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

Kappa Topo Systems prevede in sectiunea termeni si conditii de utilizare ca va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a site-ului atata vreme cat acest link nu descrie Kappa Topo Systems de o maniera falsa, gresita sau jignitoare.

Conform sectiunii termeni si conditii de utilizare, licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii Kappa Topo Systems fara acordul prealabil scris al Kappa Topo Systems.

Continutul site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Kappa Topo Systems.

Site-ul este furnizat de catre Kappa Topo Systems pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil” . Kappa Topo Systems nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Kappa Topo Systems sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Kappa Topo Systems fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Kappa Topo Systems nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Kappa Topo Systems nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.

Pentru orice reclamatii prvind calitatea serviciilor oferite de catre Kappa Topo Systems, va puteti adresa catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor